Vi er opptatt av våre brukeres personvern og denne personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsider. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Kontaktdetaljer

Virksomhetens navn: Zinga Norway AS
Adresse: Cort Adelersgate 16, 0254 Oslo
Kontakt oss: post@zinga.no

Oppdatert 22. juni 2018.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Via kontaktskjema på denne nettsiden samler vi inn data som navn, e-postadresse og hva forespørselen gjelder. Vi ber om disse opplysningene for å kunne besvare henvendelsen på best mulig måte.

Ved å benytte kontaktskjema på denne nettsiden samtykker du i at vi lagrer dine data og at vi kan sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske.

Webanalyse & informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering.  Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Din IP-adresse logges også for en kort periode av våre webservere. Brukerens IP-adresse, tidspunkt, nettadresseHTTP status, antall bytes sendt, HTTP referer og HTTP user agent blir logget i 15 dager. Deretter slettes loggen automatisk.

Funksjonelle cookies brukes til å:
– sørge for at nettsidene ser konsistente ut

Ytelsescookies brukes til å:
– forbedre ytelsen til nettsidene gjennom å laste sidene raskere
– forbedre brukeropplevelsen

Målrettede cookies brukes til å:
– la deg dele og like innhold
– sende informasjon til andre nettsteder for å tilpasse reklamen deres

Eksempler på bruk

Cookies brukes til å gi deg bedre tjenester, for eksempel gjennom å:
– aktivere en tjeneste som gjenkjenner enheten din, så du slipper å oppgi samme informasjon flere ganger
– måle hvor mange som bruker tjenestene, så vi kan gjøre dem enklere og raskere
– analysere data for å hjelpe oss å forstå hvordan du bruker tjenester på nettet, slik at vi kan forbedre dem.

Hvis du ikke tillater oss å bruke cookies, vil visse funksjoner og nettsidene ikke fungere som de skal. Dersom du vil slette cookies som allerede er lagret på datamaskinen din, må du følge instruksjonene for nettleseren ved å klikke på Hjelp i menyen.

Du kan lese mer om cookies og hvordan du bruker dem på www.aboutcookies.org eller ved å klikke på Hjelp i nettleseren din.

Informasjonskapsler fra annonsenettverk

På denne hjemmesiden settes det ytterligere informasjonskapsler fra Google og Facebook. Disse informasjonskapslene brukes til å målrette annonser mot deg basert på hva som vurderes å være mest relevant ut fra innholdet på de sidene du besøker, og også de du har besøkt tidligere. Vær oppmerksom på at denne målrettingen skjer på andre sider i tillegg til dette nettstedet.

Søk

Denne nettsiden lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder via Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adresser.

Facebook Pixel

Facebook er den største og mest aktive av våre sosiale kanaler. For å bedre samspillet mellom Facebook og vår nettsiden kan vi installert Facebooks «pixel» – et script som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsider. Vi bruker dataen som samles inn av pixelen til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsider, og til markedsføring på Facebook. For mer informasjon om personvern rundt Facebook, så kan du gå til denne linken.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Del/tips-tjenesten

Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn, som for eksempel Facebook eller Twitter. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Kommentarer

Der det er mulig for brukerne å komme med kommentarer på artikler, blogger eller produkter, blir man avkrevet navn og e-postadresse. Navn og e-postadresse kan bli publisert med kommentaren, men lagres ikke hos oss.

Bruk av dine personlige opplysninger

Zinga Norway AS samler inn og anvender dine personlige opplysninger for å kunne betjene web-området Zinga Norway AS og for å kunne levere de tjenester du etterspør. Som eksempel anvender vi din e-postadresse for å kunne oversende servicerelaterte beskjeder til deg, og de nyhetsskriv, markedsføringstjenester og reklametilbud som du har etterspurt, men visse servicerelaterte beskjeder, som f.eks. informasjon om ordrestatus, betalinger o.l. anses å utgjøre en vesentlig del av tjenesten.

For å kunne behandle bestillingene og kjøpene dine trenger vi å disse opplysningene om deg;

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-post
  • Personnummer (for enkelte betalingsalternativer, som f.eks. Klarna)
  • Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  • Informasjon om bestillingen din (f.eks. ordrenummer, produkter, leveringsadresse og faktura)

Dette gjør vi i samsvar med kjøpsloven; uten denne informasjonen kan vi ikke fullføre avtalen vår med deg.

For at vi skal kunne følge de lover og regler som gjelder for oss må vi behandle disse opplysningene om deg;

  • Navn
  • Adresse
  • Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  • Informasjon om bestillingen din (f.eks. ordrenummer, produkter og leveringsadresse)

Dette gjør vi med dekning i loven om rettslig forpliktelse, noe som innebærer at vi må behandle disse opplysningene for å følge de lovene som vi er pålagt. Et eksempel på dette er bokføringsloven.

Web-området Zinga Norway AS kan komme til å måtte oppgi dine personlige opplysninger hvis loven krever det, eller hvis Zinga Norway AS i god tro finner dette nødvendig for å (a) følge forordninger i loven eller rette seg etter rettslige prosesser som blir meddelt Zinga Norway AS eller web-området Zinga Norway AS (b) beskytte og forsvare rettigheter eller eiendom tilhørende Zinga Norway AS og web-området Zinga Norway AS, eller (c) handle under kritiske omstendigheter for å beskytte sikkerheten til brukere av Zinga Norway ASs tjenester, web-områder eller publikum.

Kontroll over dine personopplysninger

Vi kan komme til å med jevne mellomrom sende ut e-post som informerer deg om teknisk service, informasjon om din konto og ordrestatus eller nyheter om endringer og oppdateringen på web-området.

Misbruk av din brukerkonto

Ved forsøk på bedrageri eller annet misbruk av tjenester hos Zinga Norway AS, forbeholder Zinga Norway AS seg retten til å nekte personer og foretak adgang til web-området Zinga Norway AS og de tjenester Zinga Norway AS tilbyr både på Zinga Norway AS, via tjenester på andre web-områder og i andre medier, som tilbud i aviser, radio, på TV, etc. Om ikke utestengelsen fra de nevnte tjenester respekteres vil Zinga Norway AS gå til rettslige skritt.

Nyhetsbrev

Dersom nettsiden har funksjon for nyhetsbrev og du velger å melde deg på, kan du motta markedsføring og annen viktig informasjon fra oss på e-post med jevne mellomrom.

Opplysningene som kan bli lagret om deg i vår e-postliste er:

  • e-postadresse
  • navn
  • firma

Vi tillater aldri en tredjepart å bruke disse opplysningene for markedsførings- eller kommunikasjonsformål.

Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via en link nederst i nyhetsbrevet.

Endringer i denne personvernerklæringen

Zinga Norway AS vil nå og da oppdatere denne personvernerklæringen slik at den gjenspeiler tilbakemeldinger fra selskap og kunder. Når vi legger inn endringer i erklæringen, vil datoen bli endret under ”sist oppdatert” øverst på den første siden av erklæringen. Hvis det er vesentlige endringer i erklæringen eller i hvordan Zinga Norway AS vil bruke dine personlige opplysninger, vil Zinga Norway AS legge informasjon om slike endringer på en lett synlig plass. Vi oppfordrer deg til regelmessig å se gjennom denne erklæringen for å holde deg informert om hvordan Zinga Norway AS beskytter opplysningene dine.