Fordeler når ZINGA ikke overmales

ZINGA er ekstrem beskyttelse, også som et eget, frittstående system uten overmaling. Et system som på en effektiv måte oppnår de samme kravene som for mer kompliserte 2-komponent malingsystemer, som stiller strenge krav til luftfuktighet, temperaturer og har lange tørketider som nødvendigvis gjør prosjekter tidskrevende og kostbare.

ZINGA 1-komponent system

  • Hurtig system som er lett å påføre og reparere
  • Kan påføres i luftfuktighet opp til 95 %, samt i temperaturer ned til minus 15 C°
  • Lokale, mindre reparasjoner; rens + påføring med pensel.
  • Større arbeider: Høytrykkrensing med rent vann (700 BAR), eller lett sweep eller våtblåsing, for å rense den gamle sinkflaten før belegget bygges opp igjen til ønsket tykkelse. En zinganisert flate trenger aldri mer å blåserenses.

Saltkammertest av ZINGA i direkte sammenligning med varmgalvanisering. Testen  viser tilstanden på bart stål, varmgalvanisering og zinganisert stål etter 850 timer i saltkammeret (ZINGA i midten).

Galvanisere selv i eget verksted

Det kan av flere årsaker være praktisk umulig å varmgalvanisere, selv om den er spesifisert slik. Dersom strukturen er for stor for sinkbadet, eller har for tynne elementer (varmen i badet kan medføre vridninger i stålet), er det mulig å galvanisere med ZINGA. Vi har mange eksempler på at ZINGA både erstatter og reparerer varmgalvanisering 

teknisk informasjon Les mer om ZINGA